Gorzka Czekolada Makadamia Brownies
Need a deser wegetariański? Ciemna czekolada Makadamia Brownies może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 423 kalorie. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 13. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, czekoladę, drobny cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Masło Macadamia Z Ciemnej Czekolady, Kokos, orzech makadamia i kora gorzkiej czekolady, oraz Gorzka Czekolada & Toffi Kora Makadamia.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Linia a patelnia do pieczenia 9x11 cali z pergaminem.
W rondlu na małym ogniu rozpuścić gorzką czekoladę i masło. Ubij mieszankę mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż dobrze się wymieszasz, i ubijaj jajka, śmietanę, ekstrakt waniliowy, cukier i mąkę, aż dokładnie się połączą. Wymieszać z orzechami macadamia i wlać ciasto do przygotowanej patelni do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż Góra utworzy popękaną skorupę, 30 do 35 minut.
Ostudzić na patelni około 10 minut przed przejściem do stojaka z drutu, aby zakończyć chłodzenie.