Morelowo-migdałowy Gorp to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Ta przystawka ma 247 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz złote rodzynki, miód, orzechy włoskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Gorp, Kokos " gorp, oraz Muffiny Gorp.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wyłożyć galaretkę z folią; pokryć folię sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Połącz owies, migdały i orzechy włoskie w średniej misce.