Gorp Morelowo-Migdałowy
Morelowo-migdałowy Gorp to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Ta przystawka ma 247 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz złote rodzynki, miód, orzechy włoskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Gorp, Kokos " gorp, oraz Muffiny Gorp.
Instrukcje
Wyłożyć galaretkę z folią; pokryć folię sprayem do gotowania.
Połącz owies, migdały i orzechy włoskie w średniej misce.
W małym rondlu umieścić miód i masło. Gotować na małym ogniu 3 minut lub do wymieszania i gładkie, mieszając od czasu do czasu.
Mżawka mieszaniny miodu na mieszaninie owsa; wrzucić do herbu.
Rozprowadzić mieszaninę w przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut; wymieszać.
Piec dodatkowe 10 minut lub do lekko rumiane. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu. Wymieszać z wiśniami, morelami i rodzynkami.
Zmierz orzechy i suszone owoce
Połącz zmielony owies i orzechy
Mieszaj suszone owoce w mieszaninę owsa