Gorgonzola i puree ze szczypiorku
Gorgonzolan i puree ze szczypiorku to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Ten przepis służy 6. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli, szczypiorku, sera gorgonzola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 49 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Podobne przepisy to Mascarpone Szczypiorek Puree Ziemniaczane, Puree Ziemniaczane Ze Szczypiorkiem I Cebulą, oraz Mascarpone Szczypiorek Puree Ziemniaczane.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w średnim rondlu; dodaj wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Odcedzić; odstawić ziemniaki na patelnię. Mash z masherem ziemniaczanym.
Rozgrzać olej w małej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować 3 protokół lub do miękkości; wymieszać z mlekiem i serem. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować 4 do 5 minut lub aż do ogrzania i ser zaczyna się topić.
Do puree ziemniaczanego dodać mieszankę mleczną. Wymieszać ze szczypiorkiem, solą i pieprzem.