Good Eats Gulasz Wołowy
Good Eats gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $4.7 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 91 g tłuszczu, oraz w sumie 1083 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liście pietruszki, ziemniaki, zioła i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 84%. Podobne przepisy to Good Eats Beef polędwica in Salt Crust (Alton Brown 2004), Good Eats Meatloaf, oraz Good Eats Pieczony Indyk.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużej misce do mieszania, ubić razem pastę pomidorową, ocet jabłkowy, sos Worcestershire, papryka i suszone zioła. Odstawić.
Żeberka przyprawiamy 1 łyżką soli koszernej.
Umieść dużą patelnię na średnim ogniu i gdy kropla wody odbije się od, podsmaż mięso, aż zbrązowieje ze wszystkich stron. Po rumiane, usunąć mięso do miski z pastą i wrzucić do herbu.
Przenieś do dużego kawałka wytrzymałej folii aluminiowej i szczelnie zamknij.
Umieścić opakowanie w metalowej patelni i umieścić w zimnym piekarniku na środkowym stojaku. Ustaw piekarnik na 250 stopni F i gotuj przez 4 godziny.
Wyjąć mięso z piekarnika i ostrożnie wybić dziurę w opakowaniu, trzymając je nad żaroodpornym pojemnikiem.
Spuścić płyn do pojemnika i umieścić go w lodówce, aby wystygł na tyle, aby tłuszcz oddzielił się od reszty płynu, około 1 godziny. Po 1 godzinie przenieść płyn do zamrażalnika i przechowywać w nim do momentu zestalenia się nasadki tłuszczu, czyli około 1 godziny. Pozostawić żeberka do siedzenia w temperaturze pokojowej, gdy ciecz chłodzi się lub jeśli serwuje następnego dnia, umieścić w lodówce, aż będzie gotowy do końca.
Wyjmij płyn z lodówki i usuń korek tłuszczu, który uformował się na górze. Odmierz 1 łyżkę tłuszczu i zachowaj resztę na inny czas.
Umieścić tłuszcz w dużym sosie i umieścić na średnim ogniu. Gdy tłuszcz się stopi, dodaj cebulę wraz z pozostałą łyżeczką soli i wymieszaj, aby oddzielić cebulę na krążki. Pozostawić do gotowania przez 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodać ziemniaki wraz ze szczyptą czarnego pieprzu i wymieszać do połączenia. Następnie dodaj płyn zarezerwowany z mięsa i wymieszaj. Przykryj szczelnie i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, aby z pokrywy nie wydostawało się ciepło. Gotować przez 30 minut lub aż ziemniaki są przetargu widłowego.
Tymczasem odetnij mięso od kości, usuwając tkankę łączną i odrzucając. Gdy ziemniaki będą miękkie, odkryć i ustawić mięso na szczycie warzyw. Przykryć i nadal gotować przez 10 minut.
Podawać posypane natką pietruszki.