Good Eats Gulasz Wołowy

Good Eats Gulasz Wołowy
Good Eats gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $4.7 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 91 g tłuszczu, oraz w sumie 1083 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liście pietruszki, ziemniaki, zioła i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 84%. Podobne przepisy to Good Eats Beef polędwica in Salt Crust (Alton Brown 2004), Good Eats Meatloaf, oraz Good Eats Pieczony Indyk.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużej misce do mieszania, ubić razem pastę pomidorową, ocet jabłkowy, sos Worcestershire, papryka i suszone zioła. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Zioła SuszoneZioła Suszone
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Żeberka przyprawiamy 1 łyżką soli koszernej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała CzęśćPor, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4
Umieść dużą patelnię na średnim ogniu i gdy kropla wody odbije się od, podsmaż mięso, aż zbrązowieje ze wszystkich stron. Po rumiane, usunąć mięso do miski z pastą i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Przenieś do dużego kawałka wytrzymałej folii aluminiowej i szczelnie zamknij.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Umieścić opakowanie w metalowej patelni i umieścić w zimnym piekarniku na środkowym stojaku. Ustaw piekarnik na 250 stopni F i gotuj przez 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Wyjąć mięso z piekarnika i ostrożnie wybić dziurę w opakowaniu, trzymając je nad żaroodpornym pojemnikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Spuścić płyn do pojemnika i umieścić go w lodówce, aby wystygł na tyle, aby tłuszcz oddzielił się od reszty płynu, około 1 godziny. Po 1 godzinie przenieść płyn do zamrażalnika i przechowywać w nim do momentu zestalenia się nasadki tłuszczu, czyli około 1 godziny. Pozostawić żeberka do siedzenia w temperaturze pokojowej, gdy ciecz chłodzi się lub jeśli serwuje następnego dnia, umieścić w lodówce, aż będzie gotowy do końca.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
9
Wyjmij płyn z lodówki i usuń korek tłuszczu, który uformował się na górze. Odmierz 1 łyżkę tłuszczu i zachowaj resztę na inny czas.
10
Umieścić tłuszcz w dużym sosie i umieścić na średnim ogniu. Gdy tłuszcz się stopi, dodaj cebulę wraz z pozostałą łyżeczką soli i wymieszaj, aby oddzielić cebulę na krążki. Pozostawić do gotowania przez 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
11
Dodać ziemniaki wraz ze szczyptą czarnego pieprzu i wymieszać do połączenia. Następnie dodaj płyn zarezerwowany z mięsa i wymieszaj. Przykryj szczelnie i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, aby z pokrywy nie wydostawało się ciepło. Gotować przez 30 minut lub aż ziemniaki są przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
12
Tymczasem odetnij mięso od kości, usuwając tkankę łączną i odrzucając. Gdy ziemniaki będą miękkie, odkryć i ustawić mięso na szczycie warzyw. Przykryć i nadal gotować przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
13
Podawać posypane natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn