Gomen Wat

Gomen Wat
Gomen Wat może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli, cebuli, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 88% to danie jest super. Podobne przepisy to Ye ' abesha Gomen (Collard Greens), Sałatka z kalafiora na ciepło (yabeba Gomen Seleta), oraz Zdrowe i pyszne: smażona sałata lodowa i kapusta smażona (Gomen).

Instrukcje

1
Umieść posiekane warzywa collard w garnku z 2 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż collards są miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odcedzić, ale zarezerwować wodę do gotowania. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w garnku na średnim ogniu. Wymieszać w cebuli i gotować, aż tylko zaczyna się brązowy, o 10 protokół. Wymieszać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodać gotowane collards, 1 łyżka oliwy z oliwek, i zastrzeżone wody do gotowania. Dusić, odsłonięte, na średnim ogniu, aż ciecz prawie odparuje, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Collard GreensCollard Greens
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
Dodaj plastry zielonego pieprzu, sok z cytryny, sól, kurkuma, papryka, ziele angielskie i korzeń imbiru. Gotować, aż papryka będzie miękka, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
KurkumaKurkuma
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia88
Magazyn