Gomen Wat

Gomen Wat
Gomen Wat może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli, cebuli, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 88% to danie jest super. Podobne przepisy to Ye ' abesha Gomen (Collard Greens), Sałatka z kalafiora na ciepło (yabeba Gomen Seleta), oraz Zdrowe i pyszne: smażona sałata lodowa i kapusta smażona (Gomen).

Instrukcje

1
Umieść posiekane warzywa collard w garnku z 2 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż collards są miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Odcedzić, ale zarezerwować wodę do gotowania. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w garnku na średnim ogniu. Wymieszać w cebuli i gotować, aż tylko zaczyna się brązowy, o 10 protokół. Wymieszać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodać gotowane collards, 1 łyżka oliwy z oliwek, i zastrzeżone wody do gotowania. Dusić, odsłonięte, na średnim ogniu, aż ciecz prawie odparuje, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Collard GreensCollard Greens
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Dodaj plastry zielonego pieprzu, sok z cytryny, sól, kurkuma, papryka, ziele angielskie i korzeń imbiru. Gotować, aż papryka będzie miękka, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
KurkumaKurkuma
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia88
Magazyn