Golonki jagnięce z limonką i kolendrą

Jagnięce golonki z limonką i kolendrą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 26g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bulionu z kurczaka mniej sodu, marchew, trawa cytrynowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Trzcina Jagnięca Duszona, Fasola Corona Z Szynkami Wołowymi I Chutney Z Kolendry, oraz Jagnięca Golonka Ufa.
Instrukcje
Lekko zdobyć wzór diamentu po obu stronach baranka.
Rozgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Połączyć sól, kolendra, kminek, i pieprz; pocierać jagnięcinę.
Dodaj połowę trzciny jagnięcej na patelnię, i gotować 8 protokół lub aż rumiane, obracając od czasu do czasu.
Wyjąć jagnięcinę z patelni. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i goleniami jagnięcymi; usuń z patelni.
Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodaj cebulę i marchewkę na patelnię i gotuj przez 5 minut lub aż cebula będzie miękka, często mieszając.
Dodaj czosnek, trawę cytrynową i domowe Curry; gotuj przez 1 minutę, stale mieszając. Zwróć jagnięce golenie na patelnię.
Dodaj 1/2 szklanki liści kolendry, bulion, łodygi kolendry, Skórka, i sok; doprowadzić do wrzenia.
Przykryć i piec w 350 przez 1 1/2 godziny lub aż jagnięce golonki będą miękkie. Odtłuścić tłuszcz z powierzchni płynu do gotowania łyżką. Wymieszać w 1/2 szklanki liści kolendry.
Jagnięcinę wyjąć z patelni i lekko ostudzić.
Usuń mięso z kości i odrzuć kości. Powrót mięsa na patelnię.