Gofry Z Kremem Cytrynowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać Lemon Cream Pie gofry spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 557 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.08 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, ciasto cytrynowe nadzienie, skórka cytrynowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Gofry biszkoptowe z kremem cytrynowym, syropem cytrynowym i jagodami, Gofry cytrynowo-migdałowe z kremem cytrynowym, oraz Gofry Piernikowe Z Bitą Śmietaną Cytrynową.
Instrukcje
Rozgrzać gofrownicę; w razie potrzeby smarować skracając (lub spryskać sprayem do gotowania przed ogrzewaniem). W dużej misce ubić jajka ręcznym trzepaczką lub trzepaczką do puszystego. Ubić w pozostałych składnikach z wyjątkiem cukru pudru, ciasto nadzienie i bitą polewą tylko do gładkiej.
Wlać około 1/2 szklanki ciasta z filiżanki lub dzbanka na środek gorącego piekarnika waflowego. (Piekarniki do gofrów różnią się wielkością; sprawdź instrukcje producenta, aby uzyskać zalecaną ilość ciasta.) Zamknij pokrywę Waffle baker.
Piec około 5 minut lub do zatrzymania gotowania na parze. Ostrożnie wyjąć gofra. Powtórz z pozostałym ciasto.
Gofry posypać cukrem pudrem.
Podawać na ciepło z dollops nadzieniem ciasto i bitą polewą.