Gofry Portobello z Syropem Balsamicznym

Gofry Portobello z Syropem Balsamicznym
Przepis na Gofry Portobello z syropem balsamicznym można przygotować w około 45 minut. Za 1,36 USD za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 osobom. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 9 g białka i 25 g tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home wymaga pasków bekonu, proszku do pieczenia, tymianku i oleju rzepakowego. Świetnie sprawdza się jako śniadanie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 27%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Gofry z syropem z dwóch jagód, Balsamiczne steki Portobello i Gofry z ajerkoniaku z syropem cynamonowym.

Instrukcje

1
W małym rondlu połącz ocet i brązowy cukier. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn zredukuje się do 1/3 szklanki. Na małej patelni podsmaż boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Przenieś boczek i sok do małej miski; lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Dodaj masło i kozi ser; ubijaj, aż się zmiksuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
4
Na dużej patelni podsmaż grzyby na oleju do miękkości; lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Umieść 1/4 szklanki grzybów w robocie kuchennym. Przykryj i przetwarzaj aż do bardzo drobnego posiekania. W dużej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, tymianek, pieprz i sól. W drugiej misce połącz jajka, mleko, olej i posiekane grzyby; dodajemy do suchych składników, tylko do ich zwilżenia. Włóż pokrojone w kostkę grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
6
Piec w nagrzanej gofrownicy według wskazówek producenta na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Podawać z masłem z koziego sera i syropem balsamicznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn