Gofry Kokosowe
Gofry kokosowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 49g tłuszczu i w sumie 617 kalorii. Ten przepis służy 4. Za $1.06 za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką kokos, masło, ekstrakt z kokosa i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wafle kokosowo-malinowe z bitą śmietaną kokosową, Kokosowe gofry z orzechów makadamia, oraz Gofry Kokosowe Pełnoziarniste dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól. W innej misce ubij jajka, mleko kokosowe, masło i ekstrakt. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Złóż kokos.
Piec w rozgrzanym gofrownicy zgodnie z zaleceniami producenta na złoty kolor.
Podawaj żądaną ilość gofrów z bitą śmietaną i polewą czekoladową.
Aby zamrozić gofry, ułóż gofry w jednej warstwie na blachach do pieczenia. Zamrażać przez noc lub do twardości.
Przenieś do zamykanej plastikowej torby do zamrażania. Gofry można zamrozić do 2 miesięcy.
Aby użyć mrożonych gofrów: podgrzej gofry w tosterze.
Podawać z polewą czekoladową i bitą śmietaną.