Gofrowo-Pomidorowo - Grillowany Ser
Gofrowy ser z grilla z pomidorami może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 756 kalorii, 27g białka, oraz 58 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, ser, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gofrowe Śniadanie Grillowana Kanapka Z Serem, Gofrowy Pepperoni Pizza Grillowany Ser, oraz Miso pieczony żołądź Squash + Sałatka z granatu w / gofrowany Cheddar Jabłko + tahini Grillowany ser Trójkąty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Ułóż pomidory na blasze do pieczenia ściętej bokiem w dół.
Skropić oliwą z oliwek i posypać solą. Powoli piecz, aż pomidory będą miękkie i pomarszczone, około 1 godziny. Odstawić do ostygnięcia. (Pomidory można zrobić i schłodzić do 1 dnia wcześniej.)
Rozgrzej gofrownicę do średniej wysokości.
Po jednej stronie każdego kromki chleba posmarować roztopionym masłem.
Połóż chleb na czystej powierzchni roboczej, wysuszyć stronę do góry.
Każdą kromkę chleba posmarować odrobiną majonezu. Top 4 kromki chleba z 2 połówki pomidorów, lekko rozbijając je do chleba. Na wierzchu 3 plastry sera i pozostałe plastry chleba.
Umieść dwie kanapki na raz w gofrownicy i delikatnie zamknij pokrywkę (nie naciskaj). Gotować, aż ser topi się i kanapki są złotobrązowe, 6 do 10 protokół. Powtórz z pozostałymi kanapkami.
Przeciąć na pół i podawać.