Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj Pesto Trapanese z Fettucine. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 786 kalorii, 20g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.99 za porcję. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, spaghetti, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto pomidorowo-migdałowe), Pesto Trapanese, oraz Spaghetti z pesto Trapanese dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W robocie kuchennym połączyć 2 łyżki oliwy z oliwek, pomidory, czosnek, bazylia, migdały i płatki czerwonej papryki. Pulsuj maszynę 10 lub 12 razy. Powstałe pesto powinno być spójne tekstury, dość ziarniste, ale nie zbyt grube i nie zbyt mokre.Pesto zeskrobać w misce i wymieszać, dodając trochę pozostałej oliwy z oliwek na raz. Możesz nie potrzebować całej oliwy z oliwek w zależności od pomidorów. Po osiągnięciu pożądanej konsystencji dodać starty ser. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstaw sos na bok, aby smaki miały szansę się stopić. W międzyczasie doprowadzić 6 ćwiartek wody do toczącego się wrzenia i dodać 2 dodatkowe łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
( 23)
Sos żurawinowy, Do Podania
1 Pomarańcza, Skórka
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny