Pesto Trapanese z Fettucyną

Pesto Trapanese z Fettucyną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj Pesto Trapanese z Fettucine. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 786 kalorii, 20g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.99 za porcję. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, spaghetti, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto pomidorowo-migdałowe), Pesto Trapanese, oraz Spaghetti z pesto Trapanese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym połączyć 2 łyżki oliwy z oliwek, pomidory, czosnek, bazylia, migdały i płatki czerwonej papryki. Pulsuj maszynę 10 lub 12 razy. Powstałe pesto powinno być spójne tekstury, dość ziarniste, ale nie zbyt grube i nie zbyt mokre.Pesto zeskrobać w misce i wymieszać, dodając trochę pozostałej oliwy z oliwek na raz. Możesz nie potrzebować całej oliwy z oliwek w zależności od pomidorów. Po osiągnięciu pożądanej konsystencji dodać starty ser. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstaw sos na bok, aby smaki miały szansę się stopić. W międzyczasie doprowadzić 6 ćwiartek wody do toczącego się wrzenia i dodać 2 dodatkowe łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
( 23)( 23)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać makaron i gotować zgodnie z kierunkiem opakowania, aż gotowane, ale nadal al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
3
Dobrze spuścić.
4
Dodaj makaron do pesto wypełnione miski i wrzucić do połączenia. Możesz udekorować dodatkowym serem i oliwą z oliwek po pokryciu makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn