Gofrowe ciastka i sos Kiełbasowy
Gofrowane herbatniki i sos kiełbasa może być tylko sos szukasz. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 15g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz olej roślinny, mielone ziele angielskie, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Southern Biscuits and Sawmill Gravy (SOS Kiełbasowy), SOS kiełbasowy do herbatników i sosów, oraz Herbatniki i sos Kiełbasowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: Gofrownica
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając go drewnianą łyżką, aż rumiane i gotowane przez, o 5 protokół.
Dodać białka szalotki, czosnek, ziele angielskie, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; mieszać przez 30 sekund.
Dodać mąkę i wymieszać do tostów, o 1 minuta.
Wlać mleko i bulion z kurczaka i dusić, mieszając, aż gruby, 4 do 5 protokół. Wymieszać w zieleni szalotki i pietruszki. Przykryj i utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Rozgrzej gofrownicę do średnio-wysokiej temperatury.
W każdej części gofrownicy umieścić 1 Okrągły biszkopt, zamknąć delikatnie (nie naciskać w dół) i gotować do złotego koloru i gotować przez 3 do 4 minut. Powtórzyć z pozostałymi herbatnikami.
Umieścić 2 herbatniki na każdym talerzu i góry z sosem kiełbasy.