Gołąbki (Galumpkis)

Gołąbki (Galumpkis)
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Gołąbki (Galumpkis) może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 461 kalorii, 17g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $3.47 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, pomidory, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 34 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Bułeczki Z Kapustą Łatwą (Galumpkis), Gołąbki / Gołąbki / Gołąbki, oraz Gołąbki Z Kapusty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Zalać 3-quart rondel z olejem i umieścić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać czosnek i saute przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Dodać pomidory i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4
Dodać ocet i cukier; dusić, aż sos zgęstnieje, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
5
Umieść patelnię na średnim ogniu i płaszcz z 2 łyżkami oliwy z oliwek. Podsmażyć cebulę i czosnek przez około 5 protokół, do miękkości. Wymieszać z koncentratem pomidorowym, odrobiną wina, natką pietruszki i 1/2 szklanki przygotowanego słodko-kwaśnego sosu pomidorowego, wymieszać do włączenia, a następnie zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Zmielone mięso połączyć w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
7
Dodaj jajko, gotowany ryż i podsmażoną mieszankę cebuli. Wrzucić nadzienie razem z rękami do połączenia, doprawić dużą ilością soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Ryż GotowanyRyż Gotowany
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
8
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Usunąć duże, uszkodzone zewnętrzne liście z kapusty i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
10
Wyciąć rdzenie kapusty ostrym nożem i ostrożnie zdjąć całą resztę liści, utrzymując je w całości i tak nieuszkodzone, jak to możliwe, (pozbyć się wszystkich małych liści i używać ich do sałatki lub cokolwiek.) Blanszować liście kapusty w garnku z wrzącą wodą przez 5 minut, lub do giętkości. Uruchom liście pod chłodną wodą, a następnie ułóż je, aby móc ocenić, ile koców musisz owinąć nadzienie. Następnie ostrożnie Wytnij żyłę środkową z liści, aby łatwiej było je zwinąć. Weź zarezerwowane Duże zewnętrzne liście i połóż je na dnie garnka, niech część liści powiesi się po bokach patelni. Ta izolacja zapobiegnie paleniu się kapusty na dnie podczas pieczenia. Użyj wszystkich dobrze wyglądających liści, aby bułki z kapustą. Włożyć około 1/2 szklanki nadzienia mięsnego do środka kapusty i zaczynając od końca łodygi, złożyć boki i zwinąć kapustę, aby zamknąć nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
11
Roladki z kapusty układamy obok siebie w rzędach, szew w dół, na patelni do zapiekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
12
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Pozostałą część słodko-kwaśnego sosu pomidorowego zalać bułeczkami z kapusty. Złóż wiszące liście na górze, aby zamknąć i utrzymać wilgoć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
14
Skropić górę pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
15
Piec przez 1 godzinę, aż mięso się ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn