Przepis Gnocchi z sosem kremowo-grzybowym i porem jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 488 kalorii, 20g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, mąkę kukurydzianą, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kurczak Saute z kremowym sosem Grzybowo-porowym, Chrupiący sznycel z kremowym porem i sosem grzybowym, oraz Kalafiorowe Gnocchi z kremowym kalafiorowym sosem grzybowym Shiitake.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla Gnocchi. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.