Gnocchi z białą fasolą

Gnocchi z białą fasolą
Przepis Gnocchi z białą fasolą można zrobić w około 30 minut. Ten przepis zawiera 6 porcji z 295 kalorii, 13g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Za 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Ten przepis z Taste of Home wymaga oliwy z oliwek, pieprzu, cebuli i częściowo odtłuszczonego sera mozzarella. Dobrze sprawdza się jako śródziemnomorskie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Gnocchi na patelni z Boćwiną i białą fasolą, Gnocchi na patelni z Boćwiną i białą fasolą, oraz Gnocchi Na Patelni Z Boćwiną I Białą Fasolą.

Instrukcje

1
Na dużej patelni rozgrzej olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę; gotuj i mieszaj do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
4
Dodaj gnocchi; gotuj i mieszaj 5-6 minut lub na złoty kolor. Dodaj fasolę, pomidory, szpinak i pieprz; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
GnocchiGnocchi
SzpinakSzpinak
PieprzPieprz
FasolaFasola
5
Posyp serami; przykryj i zdejmij z ognia.
6
Odstaw na 3-4 minuty lub do stopienia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio i Trebbiano to moje najlepsze typy na Gnocchi. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować, jest Castellani Chianti Annata. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zmienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami i pikantnymi daniami z makaronu. Idealny do pieczeni, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia57
Magazyn