Gloryfikowane Kotlety Wieprzowe Cebulowe
Gloryfikowane kotlety wieprzowe cebula może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 30g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,86 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką skondensowany krem campbell ' s® z zupy selerowej, wodę, kotlety wieprzowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Knocks and Kotlets: Knockwurst z przyprawioną kiszoną kapustą i wędzonym kotletem wieprzowym z boczkiem, jabłkiem i cebulą, Kotlety Wieprzowe Duszone W Miodzie Z Gruszkami, Czerwoną Cebulą, Fetą I Cebulą, oraz Kremowe Kotlety Wieprzowe Cebulowe.
Instrukcje
Rozgrzać olej w patelni. Kotlety gotować 10 minut lub aż rumiane.
Dodać cebulę i gotować do miękkości.
Podgrzać do wrzenia. Przykryć i gotować na małym ogniu 5 minut lub aż kotlety są gotowe.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.