Gloryfikowane Kotlety Wieprzowe Cebulowe

Gloryfikowane Kotlety Wieprzowe Cebulowe
Gloryfikowane kotlety wieprzowe cebula może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 30g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,86 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką skondensowany krem campbell ' s® z zupy selerowej, wodę, kotlety wieprzowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Knocks and Kotlets: Knockwurst z przyprawioną kiszoną kapustą i wędzonym kotletem wieprzowym z boczkiem, jabłkiem i cebulą, Kotlety Wieprzowe Duszone W Miodzie Z Gruszkami, Czerwoną Cebulą, Fetą I Cebulą, oraz Kremowe Kotlety Wieprzowe Cebulowe.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w patelni. Kotlety gotować 10 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać cebulę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać zupę i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
4
Podgrzać do wrzenia. Przykryć i gotować na małym ogniu 5 minut lub aż kotlety są gotowe.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn