Glazurowane Warzywa Korzeniowe
Glazurowane warzywa korzeniowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 142 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka rutabagas, rzepa, woda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Glazurowane Warzywa Korzeniowe, Glazurowane Warzywa Korzeniowe, oraz Klon-glazurowane warzywa korzeniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś 1 1/4 szklanki wody, miód, masło, and1 łyżeczka grubej soli, aby zagotować w medium na dużym ogniu.
Dodać rutabagasand powrót wody do wrzenia. Gotować przez 2 minuty; dodać rzepy. Gotować, aż woda jest zmniejszonaogrzać i warzywa są miękkie, mieszającokazalnie, około 7 minut. Doprawić solą i pieprzem. Wrzucić z pietruszką.