Glazurowane Ciasto Ananasowe

Glazurowane Ciasto Ananasowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj glazurowanego ciasta ananasowego. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 4G tłuszczu i w sumie 228 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 33 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś sok z cytryny, ekstrakt z wanillanu, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szynka Ananasowa Glazurowana, Szynka Glazurowana Ananasem, oraz Marchew Ananasowo-Glazurowana dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Odcedź ananasa, rezerwując 1 łyżkę soku na glazurę. W dużej misce wymieszaj ananasa, sok z cytryny i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
AnanasAnanas
MasłoMasło
GlazuraGlazura
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połącz cukier, mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
3
Dodaj do mieszanki ananasów; delikatnie wymieszaj, aby pokryć i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
4
Linia a 9-w. patelnia do ciasta z dolnym ciastem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
5
Posyp kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
6
Rozłóż mieszankę ananasa na kokosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
KokosKokos
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Rozwałkuj pozostałe ciasto, aby pasowało do wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
8
Umieść na nadzieniu. Wykończenia, uszczelnienie i flet krawędzie.
9
Wytnij rozcięcia na górze.
10
Piec w temperaturze 400° przez 35-40 minut lub na złoty kolor. Schłodzić 20 minut na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
11
Do glazury połącz cukier cukierniczy, wanilię i zarezerwowany sok ananasowy na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sok AnanasowySok Ananasowy
WaniliaWanilia
GlazuraGlazura
12
Rozłóż na wierzchu ciepłego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
13
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn