Glazurowane Ciasteczka Cytrynowe
Glazurowane ciasteczka cytrynowe to Wegetariańskie deser. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Ten przepis służy 48. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, sok z cytryny, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Glazurowane Ciasteczka Cytrynowe, Glazurowane Ciasteczka Cytrynowe, oraz Glazurowane Ciasteczka Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mikserem elektrycznym ubijamy masło i cukier granulowany, aż będzie puszyste.
Dodać żółtka, wanilię i sól i ubić do połączenia. Stopniowo dodawać mąkę, mieszając aż do momentu włączenia. Podziel ciasto na pół i uformuj na 1 1/4 cala kłody średnicy. Zawinąć w papier woskowy i przechowywać w lodówce do firmy, o 30 protokół.
Rozgrzać piekarnik do 350 F. pokroić dzienniki na 3 / 8-calowe kawałki grubości i przestrzeń je 1 1/2 cala od siebie na pergaminu wyłożone blachy do pieczenia.
Piec, aż lekko złoty, 16 do 20 protokół.
Ostudzić na blasze do pieczenia przez 5 minut, a następnie przenieść do regałów chłodzących do całkowitego ostygnięcia. W małej misce ubijamy cukier cukierniczy, sok z cytryny i skórkę, aż powstanie gęsta, ale wylewna glazura (w razie potrzeby dodajemy więcej soku z cytryny). Zanurzyć górę każdego ciasteczka do glazury i Niech ustawić, O 15 protokół. Do owinięcia: daj puszce orzechów drugie życie. Wytrzyj go do czysta wilgotnym ręcznikiem, a następnie odklej Etykietę. Zawiąż kokardę z bardzo szeroką wstążką, aby ukryć resztki kleju. Uwaga: jeśli alergia na orzechy jest problemem, zamiast tego użyj puszki z kawą. Zamrażanie: zamiast chłodzić ciasto, zamrozić kłody na okres do 2 miesięcy. Aby upiec, postępuj zgodnie z instrukcjami receptury, krojenie i pieczenie ciasta z zamrożonych i użyj górnego końca zakresu czasowego.