Glazurowane Batony Z Orzechami Bananowymi
Glazurowane batoniki z orzechami bananowymi mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 93 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 36 i kosztuje 12 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, jajka, banany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik można poprawić. Podobne przepisy obejmują Data i nakrętki moc bary, Batoniki do żucia z owocami i orzechami, oraz Borówka Bananowa Pieczone Płatki Owsiane.
Instrukcje
W dużej misce masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Połącz mąkę, proszek do pieczenia, sól, sodę oczyszczoną i przyprawy.
Dodaj suche składniki do kremowej mieszanki na przemian z mieszanką bananową. Dodaj orzechy.
Wlać do natłuszczonego 15-calowego. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić na ruszcie.
Do glazury, w małej misce, masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste. Ubij wanilię i wystarczającą ilość wody, aż glazura osiągnie pożądaną konsystencję. Bary mróz.
Posyp orzechami włoskimi.