Glazura Klonowa

Glazura Klonowa
Glazura Klonowa to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, syrop klonowy, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Działa dobrze jako przystawka przyjazna dla budżetu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki z jabłek klonowych z glazurą serek klonowy, Klonowy Barramundi z białą glazurą Balsamiczno-klonową, oraz Klon orzechowy chleb bananowy z klonową glazurą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś syrop klonowy, masło i mleko do wrzenia w małym rondlu na średnim ogniu, stale mieszając; gotuj, stale mieszając, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; ubić wanilią. Stopniowo ubijać cukrem pudrem, aż będzie gładka; mieszać delikatnie przez 3 do 5 minut lub aż mieszanina zacznie gęstnieć i lekko ostygnie. Zużyć natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn