Glazura Karmelowo-Rumowa
Glazura karmelowo-rumowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mocno brązowy cukier, cukier puder, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Muffinki karmelowo-jabłkowe Pumpkin Spice z soloną polewą karmelową, Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, oraz Glazura Karmelowa.
Instrukcje
Doprowadzić pierwsze 3 składniki do wrzenia w 2-qt. rondel na średnim ogniu, stale ubijając; gotować, stale ubijając, 1 minuta.
Zdjąć z ognia; stopniowo ubijać cukrem pudrem i rumem, aż będzie gładka.
Trzepaczka delikatnie 3 do 5 minut lub aż mieszanina zacznie ostygać i lekko zgęstnieje. Zużyć natychmiast.