Glazura Karmelowo-Rumowa

Glazura Karmelowo-Rumowa
Glazura karmelowo-rumowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mocno brązowy cukier, cukier puder, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Muffinki karmelowo-jabłkowe Pumpkin Spice z soloną polewą karmelową, Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, oraz Glazura Karmelowa.

Instrukcje

1
Doprowadzić pierwsze 3 składniki do wrzenia w 2-qt. rondel na średnim ogniu, stale ubijając; gotować, stale ubijając, 1 minuta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; stopniowo ubijać cukrem pudrem i rumem, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Trzepaczka delikatnie 3 do 5 minut lub aż mieszanina zacznie ostygać i lekko zgęstnieje. Zużyć natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn