Glazura Karmelowa

Glazura Karmelowa
Glazura karmelowa to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 342 kalorie, 1G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, śmietanę do bicia, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Muffinki karmelowo-jabłkowe Pumpkin Spice z soloną polewą karmelową, Glazura Karmelowa, oraz Figowe lepkie bułeczki z karmelową glazurą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki doprowadzić do wrzenia w ciężkim rondlu na dużym ogniu, często mieszając; gotować, bez mieszania, 1 minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią. Ostudzić, aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia0
Magazyn