Glazura Chili-Żurawina

Glazura Chili-Żurawina
Glazura Chili-żurawina może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 150 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, wodę, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Podobne przepisy to Dorsz z cytrusową glazurą Chili, Pieczony Łosoś Z Polewą Chili, oraz Łosoś Ze Słodką Glazurą Chili.

Instrukcje

1
Pierwsze 6 składników doprowadzić do wrzenia w małym rondlu; zmniejszyć ogień do średniej, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 20 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wyjąć z ognia i wymieszać z zieloną cebulą i skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
3
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy sosu chili-czosnkowego Lee KUM Kee, który znajduje się w sekcji azjatyckiej w dużych supermarketach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Czosnkowy ChiliSos Czosnkowy Chili
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn