Glass Noodle Stir-Fry
Szklany makaron Stir-Fry może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 1,31 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, squash, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Glass Noodle Stir-fry with Crab, Glass Noodle Stir-fry sajgonki, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce z gorącą wodą, moczyć makaron szklany do giętkości, o 15 protokół.
Dobrze spuścić, wytrząsając nadmiar wody. Używając nożyczek kuchennych, pokrój szklany makaron na 4-calowe długości.
W dużej patelni nonstick rozgrzać olej roślinny z olejem sezamowym.
Dodać groszek snap, marchew, papryka, czerwona cebula, żółty squash, cukinia i szalotki i doprawić solą i pieprzem. Stir-smażyć warzywa na dużym ogniu, aż lekko rumiane w miejscach, ale nadal chrupiące-miękkie, o 3 protokół.
Dodaj namoczony makaron szklany na patelni i smażyć na dużym ogniu, aż zmiękną, o 2 protokół.
Dodaj ocet ryżowy i sok pomarańczowy i kontynuować smażenie, aż makaron szklany będzie przezroczysty, o 2 protokół.
Przenieść makaron stir-fry na talerze i podawać na gorąco.