Glass Noodle Stir-Fry

Glass Noodle Stir-Fry
Szklany makaron Stir-Fry może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 1,31 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, squash, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Glass Noodle Stir-fry with Crab, Glass Noodle Stir-fry sajgonki, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce z gorącą wodą, moczyć makaron szklany do giętkości, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron CelofanowyMakaron Celofanowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dobrze spuścić, wytrząsając nadmiar wody. Używając nożyczek kuchennych, pokrój szklany makaron na 4-calowe długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron CelofanowyMakaron Celofanowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
3
W dużej patelni nonstick rozgrzać olej roślinny z olejem sezamowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać groszek snap, marchew, papryka, czerwona cebula, żółty squash, cukinia i szalotki i doprawić solą i pieprzem. Stir-smażyć warzywa na dużym ogniu, aż lekko rumiane w miejscach, ale nadal chrupiące-miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Squash żółtySquash żółty
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Groszek CukrowyGroszek Cukrowy
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
5
Dodaj namoczony makaron szklany na patelni i smażyć na dużym ogniu, aż zmiękną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron CelofanowyMakaron Celofanowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodaj ocet ryżowy i sok pomarańczowy i kontynuować smażenie, aż makaron szklany będzie przezroczysty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron CelofanowyMakaron Celofanowy
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
7
Przenieść makaron stir-fry na talerze i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn