Gingery Creamed Kale and Cabbage
Gingery Creamed Kale and Cabbage to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz sól, śmietanę, kapustę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gingery Shiitake & kapusta zupa z Edamame, Jarmuż Śmietankowy, oraz Kremowa Zapiekanka Z Jarmużu.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i soli wody.
Dodać liście jarmużu i gotować do miękkości, o 6 protokół.
Odcedzić i ostudzić, a następnie grubo posiekać.
W dużym garnku rozgrzej olej.
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 7 protokół.
Dodać kapustę, imbir i kurkumę i doprawić solą. Gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta zwiędnie, o 5 protokół.
Dodać śmietanę, przykryć i dusić na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż krem zgęstnieje, o 8 protokół. Jarmuż wymieszać, doprawić solą i gotować przez 3 minuty, kilka razy mieszając.
Zdjąć z ognia i wymieszać z maślanką. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i służyć.