Ginger Rémoulade

Ginger Rémoulade
Imbir Rémoulade może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 5. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 318 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz Azjatycki sos chili-czosnek, majonez, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Wermut-gotowane krewetki z imbirem Remoulade, Céleri-rave Rémoulade (seler korzeniowy Rémoulade), oraz Rémoulade dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj razem majonez, mieloną zieloną cebulę, sos chili-czosnkowy, musztardę Dijon, sok z limonki i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Czosnkowy ChiliSos Czosnkowy Chili
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Zielona CebulaZielona Cebula
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MajonezMajonez
ImbirImbir
2
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
3
Podawać natychmiast lub przykryć i schłodzić do 3 dni. Dobrze wymieszać przed podaniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Magazyn