Gin & Tonic sorbet

Gin & Tonic sorbet
Gin & Tonic sorbet to bezglutenowe, bezmleczne, Wegetariańskie lacto ovo i przyjazne dla fodmap deser. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 288 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz sok z cytryny, tonizującą wodę, białko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 435 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 2%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grejpfrut-trawa cytrynowa-Limonka napar z Ginem i koktajlem Gin & Tonic, Gin z tonikiem, oraz Tarty z ginem i tonikiem.

Instrukcje

1
Umieścić cukier na patelni z 400 ml wody i ogrzać na małym ogniu, aż się rozpuści. Zwiększyć ogień i gotować przez 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
3
Wlać tonik do miski, dodać syrop cukrowy, a następnie schłodzić w lodówce do wystygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
Woda TonizującaWoda Tonizująca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Gdy tonic mix jest zimny, dodać gin, skórki z limonki i cytryny oraz sok, i wlać do pojemnika, a następnie zamrozić, aż tylko zamrożone zajmie to około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
TonikTonik
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
GinGin
5
Wyjmij zamrożony sorbet z zamrażarki i rozbij widelcem. Spienić białka widelcem, a następnie dodać zarówno do robota kuchennego i pulse, aby blitz razem zrobić to szybko, aby faktycznie nie zacząć topić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
SorbetSorbet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
6
Wlać mieszankę z powrotem do pojemnika i zamrozić do uzyskania stałej masy. Zamrozić dodatkowe plastry cytryn i limonek na tacy, aż staną się solidne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
7
Sorbet podawaj w szklankach lub miseczkach posypanych plasterkami cytryny i limonki
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterek LimonkiPlasterek Limonki
SorbetSorbet
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn