Gigantyczne Nadziewane Muszle Makaronu
Gigantyczne nadziewane muszle makaronu mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 17g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.01 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko szpinak, sól i mielony pieprz, sos do makaronu, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest dobre. Spróbuj Nadziewane Gigantyczne Muszle, Nadziewane Gigantyczne Muszle Morskie Lub Manicotti, oraz Duże Makarony Nadziewane Muszelki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Skorupki makaronu gotować we wrzącej wodzie, od czasu do czasu mieszając, aż ugotują się przez, ale twarde do ukąszenia, około 8 minut; odcedzić.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać grzyby i czosnek w gorącym oleju, aż grzyby będą miękkie, o 7 protokół. Szpinak i tymianek wymieszać z mieszanką grzybową, doprawić solą i pieprzem. Gotować i mieszać mieszaninę, aż szpinak zwiędnie.
Usuń patelnię z ciepła i odsączyć nadmiar płynu; przenieść osuszoną mieszaninę do dużej miski.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Ser ricotta, 3/4 szklanki sera mozzarella i 1/2 szklanki parmezanu wymieszać ze szpinakiem; ponownie doprawić solą i pieprzem i nadziewać do skorupek makaronu.
Ułóż nadziewane muszle w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x11 cali.
Wlać sos do makaronu na muszle; top z 1/4 szklanki sera mozzarella i 1/4 szklanki parmezanu.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści i skorupki będą gorące, około 30 minut.