Ghirardelli ® Babeczki Z Ciemnej Czekolady
Babeczki z ciemnej czekolady Ghirardelli® mogą być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 388 kalorii, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 362 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka sody oczyszczonej, masło, mocna kawa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Spróbuj Ghirardelli Intense Dark Chocolate, Ghirardelli Double Chocolate Milkshake Cupcakes, oraz Wegańskie czekoladowe babeczki Ganache z solonym karmelem i maślanym kremem z ciemnej czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 12 formy cupcake lub muffin puszki z wkładkami papieru lub spray z nonstick spray.
Aby babeczki, przesiać razem mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól.
W średniej misce, ubić razem jajko, brązowy cukier, i cukier biały.
Ubić mleko, kawę i roztopione masło.
Ubij suche składniki. Podziel ciasto równomiernie między Formy do babeczek, wypełniając je około trzech czwartych.
Piec przez 15 minut, lub aż tester włożony w środku babeczki wyjdzie czysty. Ostudzić przez 10 minut. Za pomocą małej szpatułki lub noża wyjmij babeczki z patelni. Nadal chłodzić na stojaku z drutu do temperatury pokojowej.
Aby lukier, roztopić posiekaną czekoladę w górnej części podwójnego kotła, lub w żaroodpornej misce, na ledwo gotującej się wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładka.
Podgrzać krem do nagrzania.
Zdjąć z ognia i ubić czekoladę.
Przełożyć do miski i ostudzić do ogrzania.
Ubić masło na gładką masę.
Odstawić, aż osiągnie konsystencję, około 1 godziny.
Na wierzchu babeczek rozłóż lukier.
Posypać je kawałkami czekolady.