Gemelli z tuńczykiem i pomidorkami koktajlowymi

Gemelli z tuńczykiem i pomidorkami koktajlowymi
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Gemelli z Tunanem i pomidorkami koktajlowymi może być super przepis, aby spróbować. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 702 kalorie, 41g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli masz liście bazylii, tunan w oliwie z oliwek, oliwie z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gemelli z pomidorami koktajlowymi, ciecierzycą i wędzoną papryką, Tuńczyk, pomidorki koktajlowe i ciecierzyca, oraz Spaghetti z tunanem i pomidorkami koktajlowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą, głęboką patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i czosnek na patelnię. Gdy czosnek przemawia skwiercząc w oleju, dodaj tuńczyka i zacieru do oleju z tyłu drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Niech tuńczyk siedzieć w oleju 5 do 10 minut, aby tchnąć smak ryby do oliwy z oliwek extra-virgin i dać czas tuńczyka do rozbicia-to prawie topi się w oliwie extra-virgin. Podnieść trochę płomień i dodać grubo posiekane pomidory. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Pomidory rozgrzać przez 2 minuty, następnie dodać gorący, odsączony makaron, który został ugotowany do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5
Dodać pietruszkę do tuńczyka i makaronu i wrzucić do połączenia dobrze i równomiernie płaszcz makaron. Dostosuj przyprawy. Top makaron z posiekaną bazylią i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia94
Magazyn