Gemelli z tuńczykiem i pomidorkami koktajlowymi

Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Gemelli z Tunanem i pomidorkami koktajlowymi może być super przepis, aby spróbować. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 702 kalorie, 41g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli masz liście bazylii, tunan w oliwie z oliwek, oliwie z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gemelli z pomidorami koktajlowymi, ciecierzycą i wędzoną papryką, Tuńczyk, pomidorki koktajlowe i ciecierzyca, oraz Spaghetti z tunanem i pomidorkami koktajlowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą, głęboką patelnię na średnim ogniu.
Dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i czosnek na patelnię. Gdy czosnek przemawia skwiercząc w oleju, dodaj tuńczyka i zacieru do oleju z tyłu drewnianą łyżką.
Niech tuńczyk siedzieć w oleju 5 do 10 minut, aby tchnąć smak ryby do oliwy z oliwek extra-virgin i dać czas tuńczyka do rozbicia-to prawie topi się w oliwie extra-virgin. Podnieść trochę płomień i dodać grubo posiekane pomidory. Doprawić solą i pieprzem.
Pomidory rozgrzać przez 2 minuty, następnie dodać gorący, odsączony makaron, który został ugotowany do al dente.
Dodać pietruszkę do tuńczyka i makaronu i wrzucić do połączenia dobrze i równomiernie płaszcz makaron. Dostosuj przyprawy. Top makaron z posiekaną bazylią i podawać.