Gemelli Z Kalafiorem , Cebulkami I Zielonymi Oliwkami
Gemelli z kalafiorem, szalotki i zielone oliwki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 822 kalorii, 24g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka do 8 anchois, kalafior, lekko Gruba bułka tarta, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Smażone krewetki z zielonymi oliwkami, szalotkami i anchois, Sałatka z awokado z burakami, zielonymi oliwkami i szalotkami, oraz Gemelli z pesto z jarmużu i oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Upuść kalafior do wrzącej wody i gotować, aż różyczki oferują niewielki opór po przekłuciu końcówką noża, 3 do 4 protokół. (Nie pozwól, aby kalafior stał się w ogóle mushy.) Łyżką szczelinową lub skimmerem wyjąć kalafior z garnka i odsączyć. Ponownie zagotować wodę do gotowania makaronu. Gdy kalafior jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, pokroić różyczki na mniejsze kawałki i odstawić. Na dużej patelni, ciepła 2 Tbs. oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Dodać płatki pieprzu i anchois, zgniatając je drewnianą łyżką i gotować przez kolejne 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do Podania
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
4
Wyjmij patelnię z ognia podczas gotowania makaronu. Tuż przed makaron jest gotowy, powrót patelni na średnim ogniu i dodać kalafior i połowę bułki tartej. Gotować, podrzucając raz lub dwa, aż do ogrzania. Gdy makaron jest po prostu miękkie, rezerwy 1 szklankę wody do gotowania makaronu, a następnie spuścić makaron, pozostawiając krople wody przylegające do niego.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Dodaj makaron i 1/2 szklanki zarezerwowanej wody do gotowania makaronu na patelni, używając mniej więcej w razie potrzeby. Wymieszać w oliwki i zieleni scallion.