Gelato"Buon Talenti"

Gelato
Lody "Buon Talenti" mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 867 kalorii, 15g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Udaj się do sklepu i odbierz di saronno amaretto, mleko, minus 1 łyżka drobnego cukru granulowanego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kremowe Spaghetti warzywne Primavera: Buon Appetito na bezmięsny poniedziałek, Jakim smakiem gelato jesteś? Lody kokosowo-orzechowe, oraz Gelato dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 2-kwartowym ciężkim rondlu przynieś mleko i około połowę cukru tylko na wolnym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Przygotuj dużą miskę lodu i zimnej wody. W misce z mikserem ubić żółtka i pozostały cukier, aż będą gęste i blade.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
żółtko Jajażółtko Jaja
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać gorącą mieszaninę mleka w wolnym strumieniu, ubijając i wlać do rondla. Gotuj krem na umiarkowanie małym ogniu, stale mieszając, aż termometr zarejestruje 77°. (nie pozwól gotować.)
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Krem przelać przez sito do metalowej miski zalanej lodem i zimną wodą i ostudzić. Wymieszać śmietanę i dodać likier. Schłodzić, przykryć, aż ostygnie i do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
LikierLikier
KremKrem
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Zamrozić krem w maszynie do lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
KremKrem
LódLód
6
Lody podawać natychmiast lub przenieść do hermetycznego pojemnika i umieścić w zamrażarce, aby utwardzić nie dłużej niż 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
GelatoGelato

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Można spróbować King Frosch Riesling Auslese wszystkie naturalne Niemiecki. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
King Frosch Riesling Auslese Wszystkie Naturalne Niemiecki
King Frosch Riesling Auslese Wszystkie Naturalne Niemiecki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia7
Magazyn