Gefüllte Fish

Ryba Gefüllte może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 473 kalorie, 72g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 8,63 zł / porcja, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka chrzanu, cebuli, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć karpia, można śledzić to danie główne z Morelowe chimichangas deserowe z kremem mascarpone jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), Ryba w sosie pomidorowym (ryba panierowana ), oraz Escabeche de Pescado (ryba marynowana lub marynowana) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety rybne opłukać pod zimną bieżącą wodą, umieścić w misce, posypać lekko grubą solą i przechowywać w lodówce przez 4 lub 5 godzin lub przez noc, przed rozpoczęciem przygotowania.
Umieścić wszystkie ozdoby w osobnej misce, sól, i przechowywać w ten sam sposób. Ikrę odstawić na bok, aż będzie gotowa do użycia.
Po rozpoczęciu przygotowania opłucz rybę i okrawki i dobrze osusz.
Umieść wszystkie ozdoby na dnie szerokiego, 3-do 3-ćwiartkowego holenderskiego garnka typu piekarnik. Odstawić.
Pokroić wszystkie ryby razem, albo ręcznie, za pomocą okrągłej drewnianej miski i półksiężyca chopper, lub przez wprowadzenie go przez drobne ostrze Szlifierki. Zmielić lub posiekać dwie duże cebule wraz z nim. Następnie zmiel wszystko jeszcze raz lub rąbaj, aż będzie gładkie. Wymieszać jajka, wodę z lodem, sól, pieprz i macę.
Dobrze wymieszać. Konsystencja powinna być miękka i gęsta, nieco jak gruba, gotowana płatki owsiane.
Jeśli chcesz skosztować przypraw, uszczypnij niewielką ilość ryby, o wielkości orzecha laskowego, i ugotuj ją na wolnym ogniu, osoloną wodą. Szybko schłodzić w zamrażarce i posmakować. (Nie smakuj ryby surowej, ponieważ jest to ryba słodkowodna i może być niebezpieczna w stanie niegotowanym.)
Dodać sól lub pieprz do surowej mieszanki w razie potrzeby.
Bardzo dużą lub średnią cebulę pokroić w cienkie krążki i dodać do garnka z rybą.
Wlać wystarczającą ilość wody, aby zbliżyć się bardzo lekko nad cebulą; powinno to wynosić od 4 do 6 filiżanek. Uformuj rybę w lekko owalne lub okrągłe kulki, z których każda używa około 2 łyżek ryby. Kształtować mokrymi rękami lub dwiema mokrymi łyżkami. Delikatnie umieść kulki rybne na łóżku cebuli. Przykryć i doprowadzić do wrzenia, następnie obniżyć ogień, a z przykryciem lekko krzywo, gotować delikatnie, ale równomiernie przez 1 godzinę.
Dodaj gałkę selera, jeśli go masz, wraz z marchewką i ikrą. Posmakuj bulionu i dodaj trochę soli i pieprzu w razie potrzeby, a niewielką szczyptę cukru, jeśli bulion jest nieprzyjemnie ostry. Przykryć i kontynuować gotowanie na stałym wolnym ogniu przez kolejną godzinę.
Jeśli kawałki ryb dotykają się i wydają się trzymać razem po pierwszym umieszczeniu w garnku, nie martw się. Jak gotować będzie można oddzielić je tylko potrząsając garnek delikatnie kilka razy podczas gotowania.
Niech ryba ostygnie w bulionie. Gdy ostygnie, delikatnie podnieś kawałki i umieść w naczyniu, które jest 2 lub 3 cale głębokości i wystarczająco duże, aby pomieścić ryby w jednej warstwie.
Odcedzić zasoby rybne i rezerwę. Wybierz kilka cebuli i marchewki i posypać je na ryby i ikry.
Wlać naprężony wywar na całość i schłodzić w lodówce. Ryba smakuje lepiej, jeśli stoi na noc, chociaż może być również podawana świeżo i na gorąco, czego nienawidzę.
Bulion rybny powinien galaretkować.
Podawać pokrojone w kostkę z rybą i kawałkiem marchwi, cebuli i ikry, i oczywiście z chrzanem, czerwonym lub białym. MACE są również standardowym akompaniamentem. Przechowywane w lodówce ryby będą przechowywać przez 3 do 5 dni, a może nawet tydzień.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.