Gazpacho W Stylu Andaluzyjskim
Andaluzyjskie Gazpacho to wegańskie zupa. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Lato. Jeśli masz pietruszkę, paprykę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Andaluzyjskie Gazpacho, Andaluzyjskie Gazpacho, oraz Klasyczne Andaluzyjskie Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Plastry bagietki posmarować 1 łyżeczką oliwy z oliwek; grillować przez 30 sekund z każdej strony.
Pokrój 1 ząbek czosnku na pół; natrzyj nim chleb.
Połącz wodę, ocet z czerwonego wina, sól morską i czarny pieprz.
Dodaj pokrojoną w kostkę bagietkę do płynnej mieszaniny; moczyć 2-3 minuty. W blenderze, połączyć pomidory, 3/4 szklanki obrane, ogórek pokrojony w kostkę, 3 łyżki pokrojonej w kostkę żółtej papryki, 3 łyżki pokrojonej w kostkę czerwonej cebuli, 1 ząbek czosnku, 3 łyżeczki oliwy z oliwek i mieszaninę chleba, aż będzie gładka; schłodzić.
Wlać 1/2 szklanki zupy do 6 misek. Top z 1 plastrem grillowanej bagietki, ogórkiem obranym i pokrojonym w kostkę, żółtą papryką pokrojoną w kostkę, czerwoną cebulą pokrojoną w kostkę i posiekaną natką włoskiej pietruszki.