Gazpacho Kukurydziane Z Awokado

Gazpacho Kukurydziane Z Awokado
Gazpacho z kukurydzy z awokado może być tylko zupą, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 1,27 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 7 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, jalapeno, cukinia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Avocado Gazpacho, Ogórek Awokado Gazpacho, oraz Surowe Wegańskie Awokado Gazpacho dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Włożyć cukinię, żółtą cebulę, paprykę, cebulę, serrano i czosnek do miski robota kuchennego i krótko pulsować. Kawałki powinny być małe, ale nie mielone lub zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Przenieść mieszaninę warzyw do dużej miski. Zmniejsz o połowę awokado. Umieść 1/2 awokado w robocie kuchennym i pulsuj na puree. Pozostałe 1 1/2 awokado pokroić w kostkę. Do miski warzyw, dodać przecier z awokado, pokrojone w kostkę awokado, świeża kukurydza, pomidory, kolendra, sok z limonki, zimna woda, i sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Kukurydzaświeża Kukurydza
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Delikatnie wymieszać dużą łyżką. Smak i dostosować sól i pieprz, do smaku. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż wystygnie lód. Chochla do zupy miski i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn