Gazpacho Bearnaise
Gazpacho Bearnaise jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 596 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako dość droga zupa dla Lato. Jeśli masz masło, ogórek, trybula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pan-seeded Rib-Eye Steak with Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, oraz Gazpacho Białe (Gazpacho Blanco).
Instrukcje
W robocie kuchennym wyposażonym w metalowe ostrze, połączyć pomidory, ogórek, marchew, czerwoną cebulę, czosnek i jalapeno, i proces aż puree.
Dodaj sok z limonki, kolendrę, pieprz cayenne i sól koszerną do smaku. Odstawić.
Na patelni zmniejsz szalotkę, estragon, trybula i ocet sherry, aż zniknie cała ciecz. Odstaw redukcję na bok.
Za pomocą podwójnego kotła z miską ze stali nierdzewnej podgrzej żółtka jaj, aż do uzyskania lekkiej wstążki. Uważaj, aby nie jajeczkować.
Dodaj redukcję. Powoli ubijać masło do mieszaniny 1 kawałek na raz, aż w pełni włączone.
Dodaj Worcestershire i ostry sos pieprzowy. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Złożyć do gazpacho i podawać natychmiast.