Gazpacho

Gazpacho
Gazpacho może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 113 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, seler, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, Gazpacho Białe (Gazpacho Blanco), oraz Gazpacho.

Instrukcje

1
W misce robota kuchennego lub w blenderze połącz mielony czosnek z połową czerwonej cebuli, połową ogórka, połową pomidora, połową cukinii, połową selera, połową soku pomidorowego, oliwą z oliwek, octem z czerwonego wina, cukrem, Tabasco i odrobiną soli. Pulsuj, aż wszystkie składniki zostaną dobrze wymieszane; mieszanina będzie miała ładną nakrapianą, kolorową konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
(zalecane: Sacramento)(zalecane: Sacramento)
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać do dużej miski i dodać resztę soku pomidorowego i połowę pozostałej cebuli, ogórka, pomidora,cukinii i selera. (Resztę pokrojonych w kostkę warzyw zachowaj do dekoracji.) Wymieszać mieszaninę i sprawdzić przyprawy, dodając sól w razie potrzeby. Schłodzić zupę przez co najmniej kilka godzin; zupa musi być bardzo zimna!
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecane: Sacramento)(zalecane: Sacramento)
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wyjąć zupę z lodówki i wymieszać. Sprawdź przyprawy po raz ostatni. Kadzi do miski i udekorować Pozostałe pokrojone w kostkę warzywa, kawałek świeżego awokado, śmietana, i kolendry. Na koniec umieść na wierzchu grillowane krewetki i podawaj z grillowanymi kromkami chleba.To letnia kolacja na śmierć i życie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki Z GrillaKrewetki Z Grilla
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn