Gazpacho
Gazpacho może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 113 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, seler, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, Gazpacho Białe (Gazpacho Blanco), oraz Gazpacho.
Instrukcje
W misce robota kuchennego lub w blenderze połącz mielony czosnek z połową czerwonej cebuli, połową ogórka, połową pomidora, połową cukinii, połową selera, połową soku pomidorowego, oliwą z oliwek, octem z czerwonego wina, cukrem, Tabasco i odrobiną soli. Pulsuj, aż wszystkie składniki zostaną dobrze wymieszane; mieszanina będzie miała ładną nakrapianą, kolorową konsystencję.
Wlać do dużej miski i dodać resztę soku pomidorowego i połowę pozostałej cebuli, ogórka, pomidora,cukinii i selera. (Resztę pokrojonych w kostkę warzyw zachowaj do dekoracji.) Wymieszać mieszaninę i sprawdzić przyprawy, dodając sól w razie potrzeby. Schłodzić zupę przez co najmniej kilka godzin; zupa musi być bardzo zimna!
Wyjąć zupę z lodówki i wymieszać. Sprawdź przyprawy po raz ostatni. Kadzi do miski i udekorować Pozostałe pokrojone w kostkę warzywa, kawałek świeżego awokado, śmietana, i kolendry. Na koniec umieść na wierzchu grillowane krewetki i podawaj z grillowanymi kromkami chleba.To letnia kolacja na śmierć i życie.