Gazpacho

Gazpacho
Gazpacho wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 191 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo przystępna zupa. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, ogórek, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, Gazpacho Białe (Gazpacho Blanco), oraz Gazpacho dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obierz i pokrój każdy ząbek czosnku na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
2
Usuń zielony pędu wewnątrz, jeśli istnieje. Napełnij mały rondel zimną wodą i dodaj czosnek. Doprowadzić wodę do wrzenia. Gdy woda zacznie się gotować, wyciągnij czosnek z wody i do miski z lodowatą wodą, aby szybko go ostygł. Powtórz to dwa razy, zawsze zaczynając od zimnej wody w rondlu. Cebulę obrać i pokroić na pół, a następnie pokroić na duże kawałki. Obrać ogórek.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
OgórekOgórek
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Pokrój na pół, a następnie na duże kawałki. Paprykę przeciąć na pół, a następnie usunąć nasiona i białe błony. Paprykę posiekać, następnie na bok wraz z ogórkiem i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
OgórekOgórek
CebulaCebula
NasionaNasiona
4
Pomidory pokroić w duże kliny i włożyć do miski z cebulą, ogórkami i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
OgórekOgórek
PomidorPomidor
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodać chleb, rozdarty na kawałki, a następnie zalać wodą. Przetwarzaj wszystko razem za pomocą ręcznego blendera lub robota kuchennego. Odcedzić gazpacho przez sitko o drobnych oczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
GazpachoGazpacho
ChlebChleb
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Robot KuchennyRobot Kuchenny
SitoSito
6
Dodać olej, ocet i majonez, następnie ubić lub zmiksować zupę, aż będzie gładka i kremowa. Doprawić solą i pieprzem. Przed podaniem schłodzić w lodówce (co najmniej 2 godziny).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MajonezMajonez
OcetOcet
ZupaZupa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Gazpacho podawać w miseczkach do zupy z grzankami i dodatkową mżawką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
GrzankiGrzanki
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Przedruk za zgodą z rodzinnego posiłku: domowa kuchnia z Ferran Adrià przez Ferran Adrià, (C) © 2011 Phaidon Press
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn