Garlicky Summer Squash i świeża kukurydza

Garlicky Summer Squash i świeża kukurydza
Garlicky Summer Squash i świeża kukurydza to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać bulion warzywny, ucho kukurydzy, squash, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kukurydza i kozi ser Polenta z Garlicky Summer Squash, Późne lato Minestrone z dyni i świeżą kukurydzą, oraz Garlicky Grillowane Lato Squash dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn