Galletas de Anís (ciasteczka anyżowe)
Galletas de Anís (ciasteczka anyżowe) to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Ten przepis służy 20 i kosztuje 9 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ekstrakt z anyżu, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, A 87 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Camarones Con Salsa de Anis (krewetki z sosem anyżowym), Ciasteczka Kokosowo-Orzechowe: Galletas Maria (Kostaryka), oraz Słodkie świąteczne bułeczki w kształcie gwiazdy z miodem i anisem.
Instrukcje
Umieść 1 stojak w górnej trzeciej i 1 stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem paper.In duża miska, za pomocą miksera elektrycznego, ubić razem masło, cukier i anyż na średniej prędkości, aż będzie gładka. Zmniejsz prędkość do niskiej, dodaj mąkę i jajka. Beat tylko do mieszania.lekko posypane mąką ręce, rozwałkuj ciasto na małe kulki, a następnie umieść je w odległości około 2 cali od siebie na przygotowanych blachach do pieczenia.
Piec, aż krawędzie ciastek lekko przyciemnią, około 12 do 15 minut.
Przenieś blachy do pieczenia drutu stojaki i niech ciasteczka ostygnie przez 5 minut, a następnie przenieść ciasteczka do stojaków i niech ostygnie całkowicie.o zrobić glazurę, wymieszać masło i cukier cukierników, aż dobrze włączone.
Dodaj anyż, mleko i śmietanę i ubijaj, aż będzie gładka, dodając więcej mleka w razie potrzeby. Glazura powinna być gruba, ale wylewna.Ustaw stojak na arkuszu pergaminu. Za pomocą łyżki, skropić szkliwo nad ciastkami.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed podaniem.