Galaretka Tęczowy Popcorn
Galaretka Tęczowy Popcorn to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. Ten przepis służy 25. Udaj się do sklepu i odbierz masło, żelatynę o smaku limonki, popcorn i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Tęczowe galaretki deserowe plastry, Kandyzowana Galaretka Popcorn, oraz Świąteczne galaretki Popcorn Balls dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 149°.
Patelnia Line 15x10x1-calowa z folią aluminiową Reynolds Wrap. Wrzucić popcorn i orzechy w dużej misce; odstawić.
Masło i syrop gotować w małym rondlu na małym ogniu, aż masło się rozpuści.
Dodać cukier i żelatynę; mieszać, aż żelatyna całkowicie się rozpuści. Zagotować na średnim ogniu. Dusić na małym ogniu 5 min.
Wlać natychmiast na mieszaninę popcorn; wrzucić do herbu dobrze.
Rozprowadzić na przygotowanej patelni, używając 2 widelców, aby równomiernie rozprowadzić.
Zdjąć z patelni. Rozbij na małe kawałki.