Fusilli z krewetkami i rukolą

Fusilli z krewetkami i rukolą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Fusilli z krewetkami i rukolą spróbować. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 2,46 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 23G białka, oraz 11g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać krewetki, szalotki, płatki pieprzu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Spróbuj Fusilli z krewetkami, pomarańczą i rukolą (Lato), Fusilli z włoską kiełbasą i rukolą, oraz Fusilli ze szparagami, groszkiem i rukolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj szalotki i czosnek i saute aż półprzezroczyste, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3
Dodać płatki czerwonej papryki i białe wino i doprowadzić do duszenia. Dusić, aż wino zmniejszy się o połowę, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodaj krewetki i gotować tylko do momentu, gdy są różowe, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
5
W międzyczasie gotuj fusilli w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękka, ale nadal twarda do ukąszenia, od czasu do czasu mieszając, około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FusilliFusilli
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Odcedzić fusilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
FusilliFusilli
7
Dodaj fusilli i rukola na patelni. Rzucać, aby połączyć. Doprawić makaron do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Makaron przełożyć do dużej miski i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn