Fusilli z kremowym sosem Pancetta i groszek
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Fusilli z kremowym sosem Pancetta i groszek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 401 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.39 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, serek śmietankowy o mniejszej zawartości tłuszczu, mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Fusilli z kremowym sosem porowym, Spaghetti z kremowym sosem Pancetta, oraz Makaron z kremowym suszonym pomidorem i sosem Pancetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj pancetta; gotować 1 minutę lub aż rumiane.
Umieścić pancetta w dużej misce.
Rozgrzać olej na patelni.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 7 protokół.
Dodać mieszankę cebuli do pancetta.
Na patelni umieścić mąkę. Stopniowo dodawać mleko; mieszać trzepaczką do wymieszania. Gotować na średnim ogniu do zgęstnienia (około 5 minut); stale mieszać.
Dodajemy serek śmietankowy, mieszamy, aż ser się rozpuści. Wymieszać z groszkiem, 1 szklanką parmezanu, bazylią, solą i pieprzem.
Dodać sos serowy i makaron do mieszaniny pancetta; wrzucić dobrze.
Posypać 1/4 szklanki parmezanu.