Batony Śniadaniowe Z Jabłkami Bez Pieczenia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj barów śniadaniowych z jabłkami bez pieczenia. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 131 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jeśli masz jabłko, brązowy cukier, masło orzechowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Borówkowe Batoniki Śniadaniowe (No-Bake), No Bake owsiane batony śniadaniowe-dwa sposoby # BackToSchool, oraz Masło Jabłkowe Śniadanie Piec.
Instrukcje
Dno masła i boki 8-calowej kwadratowej patelni lub spryskać sprayem do gotowania.
Umieść płatki w plastikowej torbie do przechowywania żywności; Zamknij torbę i lekko zmiażdż wałkiem do ciasta lub młotkiem do mięsa (lub lekko zmiażdż w robocie spożywczym).
W dużej misce, wymieszać płatki i orzechy słonecznika; odstawić.
W rondlu 3-quart podgrzać syrop kukurydziany, brązowy cukier, jabłka i cynamon tylko do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Wyjąć z ognia; wymieszać z masłem orzechowym.
Wlać mieszaninę zbóż; mieszać delikatnie, aż równomiernie pokryje.
Mieszankę wcisnąć równomiernie do patelni z tyłu drewnianej łyżki. Przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do zestawu. W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy o 4 rzędy. Przechowywać pod przykryciem w temperaturze pokojowej.