Zapiekanka z indyka i dzikiego ryżu (Gotowanie dla 2 osób)

Zapiekanka z indyka i dzikiego ryżu (Gotowanie dla 2 osób)
Need a danie główne bezglutenowe? Slow-Cooker Herbed indyk i dziki ryż zapiekanka (Gotowanie dla 2) może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 2. Na $3.45 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 468 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, marchew, seler, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Powolna Zapiekanka Herbed z indykiem i dzikim ryżem, Zapiekanka Z Indyka Z Dzikim Ryżem, oraz Powolna zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 8-calowej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry. Mieszać w Turcji. Gotować 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż indyk będzie brązowy. Wymieszać z selerem, marchewką i cebulą. Gotować 2 minuty, od czasu do czasu mieszając; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
Cała TurcjaCała Turcja
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
W 2 1/2 - do 3 1/2-quart powolnej kuchence, wymieszać mieszaninę indyka i pozostałe składniki z wyjątkiem kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Przykryć i gotować na dużym ogniu ustawienie 30 protokół.
4
Zmniejsz temperaturę do niskiego ustawienia. Gotować 6 do 7 godzin lub aż ryż będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta; wymieszać z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
RyżRyż

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia11
Magazyn