Fusilli z brokułami Rabe
Fusilli z brokułami Rabe to pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 703 kalorie, 31g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, fusilli, ser Pecorino romano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Fusilli z brokułami i ziemniakami, Fusilli & Broccoli, oraz Makaron z pancettą, brokułami lub brokułami i orzeszkami pinii.
Instrukcje
Na parze brokuły rabe aż tylko miękkie, o 3 protokół. Grubo posiekać.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni.
Dodać czosnek i gotować na małym ogniu, aż złoty, o 3 protokół.
Dodaj anchois i pokruszony czerwony pieprz i gotować przez 1 minutę.
Dodać brokuły rabe i gotować, mieszając, aż smaki są dobrze wymieszane, o 4 protokół. Doprawić solą i czarnym pieprzem i ogrzać.
Gotuj fusilli w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, mieszając od czasu do czasu, aż al dente. Rezerwy 3 łyżki płynu do gotowania makaronu.
Odcedzić fusilli i zwrócić go do garnka.
Dodać masło i wrzucić dobrze, następnie dodać brokuły rabe i reserved płyn i wrzucić ponownie. Doprawić solą i czarnym pieprzem i przełożyć do rozgrzanej miski.
Podawać od razu, przekazując ser osobno.