Funt Cake II

Funt Cake II
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Funt ciasto II spróbować. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 499 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mleka, sody oczyszczonej, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Noworoczne Ciasto Migdałowe (Good Luck Cake), Super Moist Cake Mix Lemon Pound Cake, oraz Ciasto Funtowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 10-calową okrągłą patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W średniej misce, śmietany razem cukier i masło, aż będzie gładka. Beat w jaja, jeden po drugim.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól połączyć, dodać do śmietany na przemian z mlekiem. Wymieszać, a następnie przelać do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec przez 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku. Ciasto odbywa się po włożeniu wykałaczki, wychodzi czyste. Ostudzić przed wyjęciem z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn