Funny Bones

Funny Bones
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Funny Bones może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 36 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka mini-marshmallows, precel kije i pręty o różnych rozmiarach, chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Funny Bones / Another Frankenweenie, Waknatoy: danie o zabawnej nazwie, oraz Funny Face Toast.

Instrukcje

1
Wyłożyć obramowaną blachę do pieczenia pergaminem lub papierem woskowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
2
Wióry umieścić w podwójnym kotle nad tylko gotującą się wodą i stopić, często mieszając. Gdy tylko chipsy się stopią (może być nawet kilka stałych), zdejmij patelnię z ognia i usuń górną część podwójnego kotła, aby temperatura czekolady nie rosła.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
FrytkiFrytki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
PatelniaPatelnia
3
Przyklej pianki na obu końcach precli, a płaskie boki pianek równolegle do precla.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
PreclePrecle
4
Każdy precel zanurzyć w czekoladzie i podnieść widelcem, pozwalając nadmiar kapać z powrotem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
PreclePrecle
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Połóż kości na blasze do pieczenia i przechowywać w lodówce przez 30 minut do utwardzenia czekolady. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce lub w chłodnej temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Fragment z Ghoulish Goodies
7
Copyright © 2009 by Sharon Bowers
Składniki, których będziesz potrzebować
PersimmonPersimmon
8
Zdjęcia © Kevin Kennefick
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn