Fun-du: wędzone Fondue Gouda z boczkiem i migdałami
Fun-du: wędzone Fondue Gouda z boczkiem i migdałami może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 40. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. 10 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka migdałów, szalotki, gruyere i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Podobne przepisy to Fondue wędzone Gouda z boczkiem i migdałami, Wędzony Cheddar i Fondue z serem Gouda, oraz Ziemniaki Wędzone Gouda & Boczek.
Instrukcje
1
Podgrzać 2 lub 3 cale wody na średniej patelni, aż się zagotuje, a następnie sól i dodać kalafior. Gotować 3 minuty, a następnie wyjąć z wody szczypcami lub pająkiem na durszlak. Schłodzić pod zimną bieżącą wodą. Szparagi pokroić w twarde końce i dodać do osolonej wody, gotować 3 minuty, wyjąć i ostudzić w taki sam sposób, jak kalafior. W drugiej patelni, podczas pracy kalafior i szparagi, saute szalotki i grzyby razem w 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na średnim ogniu do miękkości, 8 do 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem, dodać ocet winny z czerwonego wina na patelnię i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Całe Dojrzałe Oliwki
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
2
Zdjąć z ognia.
3
Rozgrzej brojlery do wysokiej i patelni grillowej lub dużej patelni nieprzywierającej do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Pokropić osłonkę kiełbasy oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i nakłuć skórę w kilku miejscach zębami widelca. Grill kielbasa na gorącej patelni grill lub w dużej patelni nonstick 6 do 8 minut, aż obudowa jest ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Kielbasa
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Usunąć kiełbasę i pokroić w 2-calowe kawałki na ukos.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
6
Podczas gdy kiełbasa gotuje, warzywa układamy na półmisku i dodajemy kornichony i posiekane gruszki pokryte 2 łyżeczkami soku z cytryny. Boczek Broil na patelni szczelinowej, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Korniszony
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Odcedzić, schłodzić i posiekać. Zrobić fondue: sery połączyć w misce z mąką. Przetrzyj wnętrze małego garnka zmiażdżonym czosnkiem, a następnie wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Dodaj wino i pozostałe 2 łyżeczki soku z cytryny i doprowadzić do bańki na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i dodać ser w garści. Cały czas mieszaj, topiąc ser partiami. Wymieszać w postaci-osiem wzór z drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
9
Przelej fondue do garnka do fondue i polej posiekanym boczkiem i wędzonymi orzechami.