Fun-du: wędzone Fondue Gouda z boczkiem i migdałami

Fun-du: wędzone Fondue Gouda z boczkiem i migdałami
Fun-du: wędzone Fondue Gouda z boczkiem i migdałami może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 40. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. 10 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka migdałów, szalotki, gruyere i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Podobne przepisy to Fondue wędzone Gouda z boczkiem i migdałami, Wędzony Cheddar i Fondue z serem Gouda, oraz Ziemniaki Wędzone Gouda & Boczek.

Instrukcje

1
Podgrzać 2 lub 3 cale wody na średniej patelni, aż się zagotuje, a następnie sól i dodać kalafior. Gotować 3 minuty, a następnie wyjąć z wody szczypcami lub pająkiem na durszlak. Schłodzić pod zimną bieżącą wodą. Szparagi pokroić w twarde końce i dodać do osolonej wody, gotować 3 minuty, wyjąć i ostudzić w taki sam sposób, jak kalafior. W drugiej patelni, podczas pracy kalafior i szparagi, saute szalotki i grzyby razem w 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na średnim ogniu do miękkości, 8 do 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem, dodać ocet winny z czerwonego wina na patelnię i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
2
Zdjąć z ognia.
3
Rozgrzej brojlery do wysokiej i patelni grillowej lub dużej patelni nieprzywierającej do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Pokropić osłonkę kiełbasy oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i nakłuć skórę w kilku miejscach zębami widelca. Grill kielbasa na gorącej patelni grill lub w dużej patelni nonstick 6 do 8 minut, aż obudowa jest ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
KielbasaKielbasa
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Usunąć kiełbasę i pokroić w 2-calowe kawałki na ukos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
6
Podczas gdy kiełbasa gotuje, warzywa układamy na półmisku i dodajemy kornichony i posiekane gruszki pokryte 2 łyżeczkami soku z cytryny. Boczek Broil na patelni szczelinowej, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
KorniszonyKorniszony
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Odcedzić, schłodzić i posiekać. Zrobić fondue: sery połączyć w misce z mąką. Przetrzyj wnętrze małego garnka zmiażdżonym czosnkiem, a następnie wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Dodaj wino i pozostałe 2 łyżeczki soku z cytryny i doprowadzić do bańki na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i dodać ser w garści. Cały czas mieszaj, topiąc ser partiami. Wymieszać w postaci-osiem wzór z drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
9
Przelej fondue do garnka do fondue i polej posiekanym boczkiem i wędzonymi orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia3
Magazyn